Tüketici en çok Pınar Süt’ü beğeniyor!

     KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi 2010 yılı 3. çeyrek ölçümlerinde süt ve süt ürünleri sektöründe Pınar; müşteri memnuniyetinde 2006, 2007 Türkiye’nin öncü gıda markası PINAR, tüketicisinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda oluşturduğu ürün gamıyla “Sağlık, Yenilik ve Lezzet”i bir arada sunarak, tüketici tercih sıralamasında birinci olmaya devam ediyor.
KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi 2010 yılı 3. çeyrek ölçümlerinde süt ve süt ürünleri sektöründe Pınar; son beş yıldır olduğu gibi,  müşteri memnuniyetinde yine en yüksek puanı alarak liderliğini sürdürdü. Beş yılı aşkın süredir Türkiye Kalite Derneği ve Uluslararası Araştırma Şirketi KA Araştırma tarafından; ACSI (American Customer Satisfaction Index) lisansı, National Quality Research Center ve Michigan Üniversitesi proje yönetim desteği ile yürütülen TMME çalışmasında Pınar, 85 puan alarak süt ve sütün ürünleri kategorisinde birinci oldu.
     Herkesin beğenisine uygun lezzetleri yaratan PINAR’ın ürün gamında krem peynirden kaşar peynire, labneden tereyağa kadar süt ve süt ürünlerinin pek çok çeşidi bulunuyor. Sütten gelen lezzetli ürünlerini, en doğal haliyle tüketicisine ulaştıran PINAR, tüketicisinden aldığı destekle sağlıklı alternatifler yaratmaya devam ediyor.


Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) hakkında
Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), 20’yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nin Türkiye uygulamasıdır. TMME, Türkiye Kalite Derneği-KalDer, KA Araştırma Limited ortak girişimi tarafından yürütülmektedir. Türkiye çapında, değişik sektörleri ve bu sektörlerdeki kurumları kapsayacak şekilde her 3 aylık dönemde yapılan Ulusal Endeks'in oluşturulmasında, ülke içinde satın alınan belirli ürün ve hizmetleri sunan kuruluşlar için müşteri memnuniyeti anketleri yapılmakta, bu anket sonuçları özel bilimsel bir ekonometrik model (ACSI Modeli) kullanılarak analiz edilmektedir. Analiz sonuçları kurumsal, sektörel ve ulusal bazda endeksler halinde hazırlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder