İletişim Güncesi: kitap

İletişim Güncesi: kitap: Marc Levy'nin son kitabı "Gölge Hırsızı"...

Fransa'nın en çok satan yazarı seçilen ve okurları dünyada 25 milyonu aşan Marc Levy, Gölge Hırsızı’nda, ardımızda bırakamadığımız anları, anıları ve aşkları anlatıyor. Birbirine karışan gölgelerin, kesişen kaderlerin izini sürüyor.


Belki fazla ışık aşk için tehlikeli…
Belki tam tersi,
ışık vurmayınca,
aşk da, gölgesiyle beraber siliniyor…

Fransa’nın çok satan yazarı Marc Levy’nin unutulmaz romanı Gölge Hırsızı’ndaki kahramanın bir amacı var: “çocukluğun karanlık gecelerini evcilleştirmek.” Yitirilen saflığı, keşfedilen çocukluğu ve hiç beklemediğimiz anda karşımızı çıkıveren geçmişimizi konu alıyor, Gölge Hırsızı. Birbirine karışan gölgeleri, kesişen kaderleri ve zamanın asla eskitemediği dostlukları, aşkları anlatıyor.

Babası tarafından terk edilmiş, çocukluğunu annesiyle birlikte, sıradan bir kasabada geçiren kahramanımızın özel bir yeteneği vardır: peşine başkalarının gölgeleri takılır ve onunla konuşur. Yıllar sonra büyük bir şehirde doktor olan gölge hırsızı, ne işinden ne de tekdüze ilişkisinden tatmin olmaktadır. Bir rastlantı eseri geçmişe yaptığı yolculuk sayesinde,  bir türlü ismini koyamadığı özlemin ve peşini bırakmayan gölgelerin sırrını çözecek, mutluluğu yeniden keşfedecektir.   

Çocukluğunu geçirdiği kasabayı terk ederek başarılı bir doktor olan Gölge Hırsızı’nın kahramanı, rastlantı eseri sıradan bir kıyı kasabasını ziyaret ederek, hüzün dolu geçmişiyle karşılaşır. Yıllar öncesinde ziyaret ettiği bu kumsalda, gölgelerinin birbirine karıştığı ilk aşkının izini bulacak ve onun peşine takılmaktan başka bir seçeneği olmadığını kabullenecektir. Belki de birlikte, bir sandığın için sakladıkları o uçurtmayı yerinden çıkarmanın zamanı artık gelmiştir; belki de bazı anlar, bazı gölgeler peşimizi bırakmayıp kaderimiz haline gelirler.

Yazar: Marc Levy
Tür: Roman
Sayfa sayısı: 213
Fiyatı: 17,50 TL
Yayın tarihi: 1 Şubat 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder