Sevgililer Gününde Özel Etkinlik

    AVM MFI Partners tarafından yönetilen ve sahip olduğu zengin marka karması ile Power Outlet kavramını Türkiye ile ilk kez tanıştıran 212 İstanbul Power Outlet, Sevgililer Günü’ne çok özel bir etkinlikle damgasını vuruyor.
     212 İstanbul Power Outlet’te, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanacak sahnede, Süheyl Uygur ve Burçin Orhon Uygur ilk kez birlikte yer alacaklar!
12 Şubat Cumartesi günü, yaklaşık 2 saat boyunca eğlenceli yarışmalar yapacak olan Süheyl ve Burçin Orhon Uygur ikilisi, yarışmalar neticesinde kazanan çiftlere, 212 İstanbul Power Outlet tarafından verilecek sürpriz hediyeleri veya indirim çeklerini takdim edecekler.
212 İstanbul Power Outlet’ten Geleneksel Pasta Yarışması
212 İstanbul Power Outlet tarafından geleneksel hale gelen ve ziyaretçiler tarafından her sene yoğun ilgiyle karşılanan pasta yarışması, bu yıl da Sevgililer Günü’nde sevginizi anlatmanın en tatlı ifadesi olacak.
13 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte, sevgilinizle birlikte renkli ve eğlenceli bir gün geçirmek için 212 İstanbul Power Outlet en doğru adresiniz olacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder